de Muzikanten

de Muzikanten

dj Tommy Loco draait op SoundGardens Denekamp
DJ Tommy Loco

“De stoomtrein arriveert! Met de House vibe van Tommy Loco gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Naast zijn eigen nummers, die al gedraaid werden door Nicky Romero, R3HAB en Showtek, zal deze editie van SoundGardens in het thema staan van zomerse Ibiza tracks. Afgewisseld met lekkere Disco platen en échte classics wordt het onmogelijk om stil te blijven staan.”

https://www.facebook.com/tommylocomusic

SoundGardens Denekamp (1 van 1)
The Pandareds

Deze zeskoppige band mag dan wel sinds kort begonnen zijn, maar muziek maken is iets wat ze stuk voor stuk maar al te graag doen. Door deze passie ontstond er een vriendschap vlak nadat het eerste akkoord werd gespeeld.

Allen een totaal verschillende muzieksmaak, is wat hun repertoire zo uniek en divers maakt. Van rap, rock tot (neder)pop, spelen ze nummers van Coldplay, The Beatles, Doe Maar, Mumford & Sons en ZZ-Top. Een uiteenlopende band met klanken van orgel tot banjo en distortion gitaar tot mondharmonica maakt dat het gegarandeerd een gezellige avond wordt.

The Big Ashtray in de tuinen van Denekamp.
The Big Ashtray

Net als de naam zijn ze misschien een beetje vreemd. Maar spelen kunnen ze! Van oude classics tot eigen favorieten… alle 5 de bandleden delen hun passie voor muziek. Van Never Be Clever tot Dani California en van Stil In Mij tot Are You Gonna Be My Girl. Het repertoire van The Big Ashtray is minstens zo divers als de samenstelling van deze jonge club muzikanten. Explosief. Eigen. Voor iedereen. Luister zelf maar.


Die Orginale Alpensteiers speelt in Denekamp op 10 juni 2023.
Die Orginale Alpensteiers

Een band die Duitse slagers, Tsjechische, Oberkrainer en Oostenrijkse-Tiroler volksmuziek speelt. Die Originale Alpensteiers speelt veelal op feestjes in de grensstreek van Twente en Drenthe, zowel aan deze kant als aan de ander kant van de grens. Op deze feesten, waar sfeer en gezelligheid voorop staat, waagt menigeen zich op de dansvloer voor een wals of polonaise en zingt luidkeels mee met de bekende liedjes! 

Op SoundGardens Denekamp speelt de band the leftovers.
The Leftovers
Nou, nou, nou… The Leftovers? Misschien niet de nieuwste, hipste of meest trendy coverband die er is. Dat maken ze echter meer dan goed met hun solide setlist met nummers uit de sixties tot nineties! Ze zijn een beetje als die laatste pizza die niemand wilde, maar die uiteindelijk toch de beste blijkt te zijn 😉. Wil je lekkere rock met een beetje humor en zelfspot, dan zijn The Leftovers precies wat je nodig hebt. They keep it cool, you get the rest!
 
 
Charlestonjpg
Trio Charlaton

Trio Charlaton speelt een mix van gitaristen als; Django Reinhardt, Chet Atkins en Les Paul. Het repertoire is het best samen te vatten als mainstream afgewisseld met zigeuner jazz. Kortom; een bijzonder dynamisch programma! Where swing is the thing!

Backroad speelt op SoundGardens Denekamp.
Backroad

Backroad is een coverband uit Twente bestaande uit 6 bandleden met een liefde voor rockmuziek. Van Tina Turner tot de Foo Fighters en van Anouk tot aan Normaal; zij spelen het allemaal! Gegarandeerd plezier en de voetjes van de vloer! Let’s rock

Soundgarden Denekamp. Muzikaal evenement in de tuinen
Double2

Double2 is een sprankelende 4-women-band uit Hengelo en staat al 18 jaar garant voor gezelligheid en dansende gasten. Wat voor de lol begon, is uitgegroeid tot een fantastische samenwerking! Hun repertoire bestaat uit ruim 200 nummers en is veelzijdig en gevarieerd. Door met de juiste timing op het publiek in te spelen, raakt Double2 de juiste snaar.

 

Face the melon speelt op SoundGardens Denekamp.
Face the Melon

 Face the Melon is een akoestische band uit Deventer, bestaande uit drie muziekvrienden die al jarenlang actief zijn in de Nederlandse muziekscene. Hoewel ze alle drie een andere muzikale achtergrond hebben, variërend van jazz tot metal, spelen ze nu het liefst bekende en minder bekende indie / rock / americana covers.

SoundGardens Denekamp
Spoenk

Spoenk… Ja, die bandnaam hebben we van Pipi Langkous. Het sterkste meisje van de televisie met haar motto: “Ik heb het nog niet eerder gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Bij de dokter zegt ze, al hikkend en hoestend, last te hebben van de ziekte ‘spoenk’. “Is dat besmettelijk?” vraagt Pipi. Nou, wij denken van wel. Al heel wat jaren zijn wij er mee besmet en het gaat heel goed met ons. 

Wij stoppen oude en nieuwe hits in een eigen, frisse en akoestisch, meerstemmig jasje. Een gitaar, een cajon en twee verschillende stemmen zijn onze instrumenten. 

www.spoenkmuziek.nl

B
De Leuj pin'n

Kent u ze nog?! Het Knikkoor De Leuj Pin’n is in 1983 ontstaan als een act van de mannen van de buurtvereniging “De knik en omstreken”. Op 1 januari 2007 werd het koor nieuw leven ingeblazen. Er werd een nieuw repertoire eigen gemaakt dat tegenwoordig bestaat uit Nederlandse en Duitse meezingers, zeemansliederen en liedjes met eigen tekst. Gezelligheid gegarandeerd! 

NO NO JOE
NO NO JOE

Deze heren van de bouw brengen de nodige muzikale ervaring met zich mee! Al in de vroege jaren waren ze bandlid van de beruchte punk/rockband Pitsurual Oksl Locks, bekend in Harderwijk en omstreken. Na een kleine pauze, bouwen ze momenteel weer met hun knoestige werkhanden hun eigen nummers Aanvankelijk was Hank Williams het uitgangspunt, maar snel kwamen invloeden van rock, grunge en americana bij elkaar! Samen schrijven en bouwen ze hun eigen nummers. Eigen baas in de muziek en te horen bij SoundGardens Denekamp.
Beluister alvast op Spotify hun 1e EP om in de stemming te komen voor 10 juni!

Boogie kearls duo
BOOGIE KEARLS DUO

De naam zegt het al: deze twee heren van de Boogie Kearls Band laten een gezellige mix horen van eigen geschreven nummers en/of covers in het dialect & in het Engels. Lekker relaxed, gitaar en piano, beetje theatraal gemengd met rock ’n roll. Een verzoek nummer gaan ze niet uit de weg en improvisaties worden niet geschuwd. Twee man die het laten klinken als een klok: zorg da’ j d’r bie bint!

Mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van:

SoundGardens Denekamp is tot stand gekomen in samenwerking met SoundGardens Boekelo.